Verkon luottamustason muokkaaminen

Luottamustaso määrää verkossa olevien laitteiden oletuskäyttöoikeudet tietokoneeseen. Kaikki verkkoon kuuluvat laitteet, joita ei ole erikseen määritetty luotettaviksi tai rajoitetuiksi, käyttävät verkon luottamustasoa.

Verkon aloitusluottamustaso määritetään tietokoneen määritysten mukaan.

Voit valita yhden seuraavista vaihtoehdoista:

TÄYSI LUOTTAMUS

Lisää verkon Täysi luottamus -luetteloon

Palomuuri suodattaa ja sallii kaiken tuloliikenteen luotetusta verkosta tietokoneeseen. Tunnettuja hyökkäyksiä ja tartuntoja kuitenkin tarkkaillaan. Valitse tämä vaihtoehto ainoastaan, jos olet varma, että verkko on täysin turvallinen.

JAETTU

Lisää verkon Jaettu-luetteloon

Kaikki tuloliikenne jaetusta verkosta tietokoneeseen suodatetaan. Vain tietokoneen jaettujen resurssien, kuten tiedostojen, kansioiden ja tulostinten käyttö sallitaan. Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat, että palomuuri suojaa tietokoneen kaikelta muulta liikenteeltä kuin tiedostojen ja tulostinten jakamiselta.

SUOJATTU

Lisää verkon Suojatut-luetteloon

Verkon suojaustaso on Suojattu, jos verkkoa ei ole määritetty luotettavaksi, jaetuksi tai rajoitetuksi.

Tietokone on suojattu kaikilta tunnetuilta hyökkäyksiltä ja odottamattomalta liikenteeltä.

RAJOITETTU

Lisää verkon Rajoitetut-luetteloon

Rajoitettuun verkkoon kuuluvat laitteet eivät voi kommunikoida tietokoneen kanssa. Voit kuitenkin käyttää verkkoa yhä Web-sivujen selaamiseen sekä ja muun tietoliikenteen lähettämiseen.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Verkon ja laitteiden luotettavuustason muuttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10027746_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011