Laitteen luottamustason muokkaaminen

Jos haluat suojata tietokoneesi tai laitteesi muilta laitteilta, voit määritellä verkkosi yhdistetyille laitteille sopivan luottamustason. Verkon tietoturvakartan laitetiedoissa näkyy kunkin laitteen luottamustaso. Voit muuttaa haluamasi laitteen luottamustason asetusta.

Laitteen luottamustaso on Jaettu kaikissa näissä tapauksissa:

• Kun verkkoon kuuluvassa tietokoneessa on jaettuja kansioita tai tiedostoja.

• Kun tietokone on yhteensopiva Media Centerin kanssa (jos tietokoneeseen on asennettuna esimerkiksi Windows Media Center Edition, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Ultimate tai Windows 7).

• Kun tietokoneella ei ole julkista IP-osoitetta.

Tietokoneella ei ole julkista IP-osoitetta, jos tietokoneella ei ole suoraa Internet-yhteyttä.

• Kun tietokone on yhdistetty lähiverkkoon suojatun yhteyden kautta.

Jos käytät suojaamatonta langatonta verkkoa, kaikkien verkkoyhteydellä varustettujen laitteiden oletusluottamustaso on Suojattu.

Laitteen luottamustaso riippuu myös verkon luottamustasosta. Jos vaihdat verkon luottamustasoa, Norton 360 Online määrittää saman luottamustason kaikille laitteille, jotka ovat yhteydessä verkkoon. Norton 360 Online ei kuitenkaan vaihda sellaisten laitteiden luottamustasoa, jotka olet erikseen määrittänyt luotettaviksi tai rajoitetuiksi.

Älä koskaan vaihda laitteen luottamustasoksi täyttä luottamusta, ellet ole varma siitä, ettei laitteeseen kohdistu tietoturvauhkia.

Voit valita yhden seuraavista vaihtoehdoista:

TÄYSI LUOTTAMUS

Lisää laitteen Luotettava-luetteloon

Täyden luottamuksen saaneet laitteet tarkistetaan ainoastaan tunnettujen hyökkäysten ja tartuntojen varalta. Valitse tämä vaihtoehto, jos olet varma, että verkko on täysin turvallinen.

Täysi luottamus -tason laitteen voi ohittaa Luvattoman käytön esto -toiminnon suorittamassa tarkistuksessa. Jos luotettu laite jätetään pois Luvattoman käytön esto -toiminnon tarkistuksesta, Norton 360 Online luottaa laitteeseen ja ei tarkista siltä vastaanotettuja tietoja.

RAJOITETTU

Lisää laitteen Rajoitetut-luetteloon

Rajoitetut laitteet eivät voi käyttää tietokonettasi. Norton 360 Online näyttää rajoitetun laitteen luottamustason tilan laitteen kuvakkeessa.

KÄYTÄ OLETUSLUOTTAMUSTASOA (luottamustaso)

Lisää laitteen oletusluottamustasoon

Laitteet, jotka on poistettu Täysi luottamus- tai Rajoitettu-luottamustasoista, omaksuvat verkon oletusluottamustason. Verkon luottamustaso voi olla joko Täysi luottamus, Rajoitettu, Suojattu tai Jaettu.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Verkon ja laitteiden luotettavuustason muuttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10027745_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011