Norton Familyn yhteensopivuus F-Secure Internet Securityn kanssa

Norton Family ei sovi yhteen F-Secure Internet Securityn kanssa. Norton Family toimii monien muiden tietoturvatuotteiden kanssa, mutta on joitakin, joiden kanssa saattaa esiintyä ongelmia. Ongelmat johtuvat pääasiassa tavasta, jolla nämä tietyt tietoturvatuotteet suodattavat verkkoliikennettä.

Voit kuitenkin poistaa F-Secure Internet Securityn lapsilukitustoiminnot käytöstä, jolloin Norton Family voi tarkkailla verkkoliikennettä.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100927121250EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windos 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/03/2013