Virhe: "Yrität asentaa versiota..." Norton Antivirusta asennettaessa

Virhe ilmenee, kun yrität asentaa Norton Antiviruksen vanhaa versiota tietokoneella olevan uusimman version päälle. Sulje asennusohjelma ja jatka tietokoneelle jo asennetun, uusimman Norton AntiVirus -tuotteen käyttöä.

Jos haluat asentaa tuotteen vanhan version, nykyisen Norton AntiVirus -version asennus on poistettava tietokoneelta ennen vanhan version asentamista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100920161220EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 24/08/2017