Väärien tilauspäivien korjaaminen Nortonissa

Norton-tuotteesi voi näyttää virheellisen tilauspäivien määrän useistakin syistä. Yleinen tilanne on esimerkiksi se, että ostettua tuotetta ei ole asennettu laitteelle tai sitä ei ole aktivoitu.

Kiina, Hongkong, Japani, Korea ja Taiwan: Tilauksesi alkaa maksupäivästä, jos ostat verkkokaupasta.

Jos et ole ostanut tilauksen uusimista tai päivitystä Norton-tuotteen vanhenemisilmoituksista, vanhan tilauksesi päiviä ei lisätä uuteen tilaukseen. Jos esimerkiksi Norton-suojaus on uusittava ja ostat uuden tuotteen vähittäismyymälästä tai verkkokaupasta, vanhan tilauksen päiviä ei lisätä uuteen tilaukseen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100920013943EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 26/11/2020