Virhe: "Varmuuskopiointi epäonnistui (A2218)", kun varmuuskopioin tiedostoja Norton Online Backup -palvelun avulla

Ongelma voi johtua siitä, että varmuuskopiosarjaan kuuluva tiedosto ei ole enää samassa paikassa kuin viimeksi Norton Online Backup​in varmuuskopioidessa tiedostot. Virhe saattaa johtua myös ristiriidasta Windowsin tiedostojärjestelmässä.

Ratkaise tämä ongelma tarkistamalla varmuuskopiosarjan tiedosto- ja kansioluettelo. Tarkista, ettei luettelossa ole tiedostoja tai kansioita, jotka olet poistanut. Jos ongelma ei ratkea, tarkista levy virheiden varalta.

Tarkista levy virheiden varalta

Symantec ei tarjoa tukea CHKDSK-apuohjelman suorittamiseen tai CHKDSK-apuohjelman suorittamisesta seuranneisiin ongelmiin. Kaikki CHKDSK-apuohjelman käyttämiseen liittyvät tukipyynnöt tulee osoittaa Microsoftille. Saat lisätietoja

Microsoftin tukisivustolta.

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita Suorita -valintaikkunaan seuraava teksti ja valitse sitten OK :

cmd

3. Kirjoita komentoriville seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

chkdsk [aseman_kirjain]: /f

Esimerkissä [aseman_kirjain] on asema, jonka haluat tarkistaa virheiden varalta.

esim. chkdsk C: /f

4. Jos näyttöön ilmestyy viesti "CHKDSK ei voi lukita nykyisiä asemia, kun...", ajoita toiminnon suorittaminen tietokoneen seuraavan uudelleenkäynnistyksen yhteyteen painamalla Y.

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100825085430EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/03/2018