Tartunnan merkit tietokoneella

Moniin Norton-tuotteisiin liittyy lisäetu nimeltään Norton Virus Protection Promise -takuu. Se merkitsee, että jos käyttäjän laitteella ilmenee tilauksen aikana ongelmia, Norton-asiantuntijat auttavat diagnosoimaan ja poistamaan mahdolliset virukset. Jos Symantec ei onnistu poistamaan virusta käyttäjän laitteelta, käyttäjä saattaa olla oikeutettu Norton-tilauksen tai Norton-tuotepaketin hyvitykseen (sovellettavien ehtojen mukaisesti).

Jos et ole oikeutettu Norton Virus Protection Promise -takuuseen, haluaisimme ensin tietää, millaisia ongelmia tietokoneen käytössä on ilmennyt tai miksi epäilet tietokoneen saaneen tartunnan.

Valitse tilannettasi parhaiten kuvaava väittämä:

Käytätkö julkisia Wi-Fi-verkkoja?

Julkisia Wi-Fi-yhteyspisteitä on käytettävissä esimerkiksi lentoasemilla, kahviloissa, ostoskeskuksissa ja ravintoloissa. Niiden kautta voit käyttää internetiä maksutta. Julkiset Wi-Fi-verkot ovat käteviä, mutta niiden käytössä on riskinsä.

Suojaa tietosi uteliailta silmiltä käyttämällä virtuaalista yksityisverkkoa (VPN), esimerkiksi Norton Secure VPN -sovellusta.

Lisätietoja Katso video

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100816020421EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 14/11/2018