Internet-yhteys muodostuu, mutta tiettyä web-sivustoa ei voi käyttää Norton Internet Security 2011:n asennuksen jälkeen

VAIHE 1

Päivitä virusmääritelmät

1. Siirry päivityssivulle uusien virusmäärityksien lataamiseksi.

LATAA MÄÄRITYKSET

2. Tee jokin seuraavista toimista sen mukaan, mitä Windowsin versiota käytät:

• Windows 7/Vista/XP 32-bittinen: Napsauta Tiedostonimi-kohdan alla olevan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimen alussa näkyy vuosi, ja sen lopussa näkyy v5i32.exe. Esimerkki: 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 7/Vista 64-bittinen: Siirry 64-bittisen Ympäristö-osioon ja napsauta Tiedostonimi-kohdan alla olevan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimen alussa näkyy vuosi, ja sen lopussa näkyy v5i64.exe. Esimerkki: 20090922-017-v5i64.exe

3. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

4. Kaksoisnapsauta työpöydälle tallentamaasi tiedostoa.

VAIHE 2

Suorita täydellinen järjestelmäntarkistus

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Valitse Tietokoneen suojaus -ruudusta Suorita tarkistus.

3. Valitse Tietokoneen tarkistus -osiosta Täydellinen järjestelmäntarkistus.

4. Kun tarkistus on suoritettu, valitse Valmis.

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100806173531EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/02/2011