Norton 360 versio 5.0 -tuotteen aktivointiohje

Mitä tarkoittaa tuotteen aktivoiminen?

• Tuotteen aktivoiminen suojaa käyttäjiä ohjelmiston piraattikopioilta tai väärennöksiltä. Se estää Norton-ohjelmien käytön muilta kuin ohjelman laillisesti ostaneilta käyttäjiltä. Kun käyttäjä asentaa Norton 360 -ohjelman, se on aktivoitava yksilöllisellä tuotetunnuksella. Käyttäjä voi aktivoida Norton 360 -ohjelman asennuksen aikana tai sen jälkeen. Jos käyttäjä aktivoi Norton 360 -ohjelman asennuksen jälkeen, aktivointi on tehtävä määräajan kuluessa tai muuten Norton 360 ei toimi.

Norton 360:n version 5.0 aktivointi

1. Varmista, että tietokoneella on Internet-yhteys.

2. Käynnistä Norton 360.

3. Valitse Norton-ohjelmaikkunan oikeasta alakulmasta Aktivoi nyt.

4. Kirjoita tuotetunnus.

• Tuotetunnus on yksilöllinen 25-merkkinen kirjain- ja numeroyhdistelmä, joka löytyy CD-levyn kuoren takaosassa olevasta keltaisesta tarrasta. Jos ohjelma on ladattu, tuoteavain on vahvistussähköpostiviestissä.

• Jos tuote tuli tietokoneen mukana, sinun ei välttämättä tarvitse syöttää tuotetunnusta. Voit ohittaa tämän vaiheen.

5. Valitse Seuraava.

6. Kirjoita Norton Account -tilin ikkunassa sähköpostiosoitteesi ja valitse SEURAAVA.

Norton 360 etsii olemassa olevia Norton Account -tilejä sähköpostiosoitteen perusteella.

7. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:

• Jos Norton 360 löytää Norton Account -tiliisi, kirjoita salasana ja valitse KIRJAUDU SISÄÄN.

• Jos Norton 360 ei löydä olemassa olevaa Norton Account -tiliä, täytä lomake ja luo uusi Norton Account -tili ja valitse sitten SEURAAVA.

8. Varmista tilauksen tiedot ja valitse VALMIS.

Norton 360 on nyt aktivoitu.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100802154254EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 11/03/2011