Viesti "Laite riskialttiina: Virus- ja vakoiluohjelmamääritykset eivät ole ajan tasalla. Tietokone saattaa olla altis tartunnalle"

Ratkaise ongelma käynnistämällä tietokone uudelleen.

VAIHE 1

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Tietokoneen päivämäärä- ja aika-asetusten tarkistaminen

1. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

timedate.cpl

3. Tarkista, että päivä, kuukausi ja vuosi ovat oikein.

Jos päivämäärä on väärä, korjaa päivämäärä, kuukausi ja vuosi.

4. Valitse Käytä ja sitten OK.

Jos ongelma ei ratkea, asenna Norton uudelleen.

VAIHE 3

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Nortonin palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Monet Norton-käyttäjät ovat jakaneet ratkaisunsa tähän ongelmaan yhteisöfoorumillamme. Katso Norton-yhteisöstä käyttäjien ratkaisuja tilanteeseen, jossa Norton näyttää Tietokone on vaarassa -ilmoituksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100527152632EN
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 08/01/2020