Norton-tuotteiden hyvitykset

Norton-tuotteisiin (mukaan lukien tilaukset ja Automatic Renewal -uudistukset) voidaan hakea hyvitystä 60 päivän ajan ostopäivästä. Lähetys- ja käsittelykuluja tai mahdollisia veroja ei korvata, paitsi osavaltioissa ja maissa, joissa näistä kuluista maksetaan korvaus. Poikkeukset mainitaan Palautusmenettelyssä.

Ennen kuin pyydät hyvitystä, tutustu Norton-tuen sivulla oleviin tavallisimpia kysymyksiä ja ongelmia koskeviin ohjeisiin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100512172507EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 23/05/2018