Automatic Renewal -toiminnon poistaminen käytöstä, kun Nortonin käyttö lopetetaan

Jos et enää käytä Norton-tuotetta, joka on rekisteröity Norton Automatic Renewal -palveluun, voit poistaa Norton Automatic Renewal -palvelun käytöstä tämän tuotteen kohdalla Norton-tililläsi.

Jos haluat jatkaa Norton Automatic Renewal -palveluun rekisteröidyn Norton-tuotteen käyttöä, ohita Norton Automatic Renewal -palvelun käytöstä poiston vaiheet ja Norton-tuotteen lataaminen.

Jos haluat hyvityksen Norton Automatic Renewal -palvelun ostohinnasta, saat lisätietoja artikkelista Norton Automatic Renewal -palvelun ostohinnan hyvityksen pyytäminen.

Norton Automatic Renewal -palvelun poistaminen käytöstä

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Siirry kohtaan Tilaukset ja siirrä liukusäädin kohtaan Ei käytössä sen aktiivisen Norton-tuotteen kohdalla, jonka osalta haluat poistaa Automatic Renewal -palvelun käytöstä.

3. Kun saat kehotuksen, valitse Poista käytöstä.

Norton-tuotteen lataaminen

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

Jos olet unohtanut salasanasi, katso kohta Norton-tilin salasanan palauttaminen

2. Valitse Tilaukset -sivulta tuote, jonka haluat ladata.

3. Valitse Lataa.

4. Valitse Norton-asennus -ikkunasta Hyväksy ja lataa.

Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna lataustiedosto. Ohjeet vaihtelevat selaimen mukaan. Jos tallennat tiedoston, pidä huoli siitä, että päivityksen suorittamisen jälkeen kaksoisnapsautat tiedostoa tallennetussa sijainnissa.

Kun tiedosto suoritetaan, se ladataan, asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti. Laitteeseen tulee näkyviin sen suojauksen tila, ja lisäohjelmisto voidaan asentaa Norton-tilisi kautta.

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.