Virhe: "Tietokoneella havaittiin Norton Familyn vanhempi versio, joka ei ole yhteensopiva…"

Tietokoneellesi asennettu Norton Family -versio ei ole yhteensopiva asennettavan Norton-tietoturvatuotteen kanssa. Asenna Norton Familyn uusin versio ennen Norton-tietoturvatuotteen asentamista.

VAIHE 1

Norton Family -asennuksen poistaminen

1. Kirjaudu lapsen tietokoneelle järjestelmänvalvojana.

2. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

3. Kirjoita Suorita -valintaikkunaan seuraava teksti ja paina sitten Enter -näppäintä.

appwiz.cpl

4. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton Family. Valitse Poista asennus.

5. Anna vanhemman sähköpostiosoite ja salasana Norton Family -ikkunassa ja valitse Kirjaudu.

6. Valitse Seuraava.

7. Poista asennus napsauttamalla Käynnistä uudelleen.

VAIHE 2

Norton Familyn asentaminen uudelleen

1. Kirjaudu Nortoniin käyttämällä sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

2. Valitse lapsen profiilissa Lisää laite.

Jos sinulla on Norton Security -tilaus, valitse Perhe-välilehti, jos haluat säätää Norton Familyn asetuksia.

3. Valitse Lisää uusi laite.

4. Jos käytössäsi on laite, jota lapsesi käyttää, valitse Seuraava.

Jos haluat asentaa Norton Familyn jollekin toiselle laitteelle, valitse Ei ja sitten Seuraava. Asenna tuote toiselle laitteelle näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

5. Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

6. Jos näkyviin tulee Avaa tiedosto - Suojausvaroitus -ilmoitus, jatka valitsemalla Suorita.

Norton Download Manager aloittaa Norton Familyn lataamisen. Kun lataus on valmis, asennus käynnistyy automaattisesti.

7. Jos näet Käyttäjätilien valvonta -kehotteen, jatka napsauttamalla Kyllä.

8. Valitse Hyväksy ja asenna.

9. Jos tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen ja jatka asennusta tietokoneen uudelleenkäynnistämisen jälkeen.

10. Kun asennus on valmis, valitse Valmis.

VAIHE 3

Norton Familyn määrittäminen käyttäjätilien valvontaan

1. Valitse ilmaisinalueella oleva Norton Family -kuvake ja valitse Muokkaa tilejä.

2. Kirjoita vanhemman sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta Kirjaudu sisään.

3. Jos haluat liittää tietokoneen lapsen profiiliin, valitse lapsen profiilin kohdalta Muokkaa.

4. Napsauta kirjautuu sisään käyttäjänä ja valitse lapsesi käyttämät paikalliset käyttäjätilit.

5. Valitse Tallenna.

6. Valitse OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100427102705EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/07/2018