Virusmääritysten päivittäminen Intelligent Updateria käyttämällä

Lataa ja suorita Intelligent Updater -toiminto

1. Siirry Intelligent Updater -lataussivulle.

2. Tee jokin seuraavista toimista sen mukaan, mitä Windowsin versiota käytät:

• Windows 8/7/Vista/XP, 32-bittinen versio: Napsauta Tiedostonimi-kohdassa olevan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimen alussa on vuosi, ja sen lopussa on v5i32.exe. Esimerkki: 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 8/7/Vista, 64-bittinen versio: Siirry 64-bittiseen Ympäristö-osioon ja napsauta Tiedostonimi-kohdassa olevan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimen alussa on vuosi, ja sen lopussa on v5i64.exe. Esimerkki: 20090922-017-v5i64.exe

3. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

4. Kaksoisnapsauta työpöydälle tallentamaasi tiedostoa.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100409152702EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/03/2013