Virheilmoitus: "Kumottu tuotetunnus: Tuotetunnuksesi ei ole peruutuksen takia enää voimassa"

Antamasi tuotetunnus ei ole kelvollinen. Sitä ei voi käyttää Norton-tuotteen aktivointiin. Jos haluat jatkaa Norton-tuotteen käyttöä, osta voimassa oleva Norton-tuotetilaus Norton-verkkokaupasta tai valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Jos olet ostanut tuotteen suoraan Symantecilta tai valtuutetulta jälleenmyyjältä ja uskot saaneesi tämän ilmoituksen aiheetta, ota yhteyttä Norton-tukeen ja ilmoita tuotetunnuksesi ja tilauksesi tiedot.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100310205034EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/09/2017