Norton-tuotteella varmuuskopioitujen tiedostojen tai kansioiden palauttaminen

Nämä vaiheet on tarkoitettu Norton-tuotteiden nykyisille versioille. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

Palauta tiedostot tai kansiot

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Valitse Tehtävät.

3. Napsauta Tehtävät -ikkunasta Varmuuskopioinnin tehtävät -kohdan Palauta tiedostot -painiketta.

4. Alkuperäinen sijainti on valittuna kohdassa Mistä palautetaan. Jos haluat muuttaa lähdesijaintia, valitse Näytä kaikki, valitse lähde ja valitse sitten OK.

5. Tee Tiedostotyypit -kohdassa jokin seuraavista toimista:

• Voit palauttaa kaikki luokat valitsemalla ne kaikki.

• Voit palauttaa tietyn luokan poistamalla kaikkien luokkien valinnan palautettavaa luokkaa lukuun ottamatta.

• Jos haluat palauttaa jokin tietyn tiedoston, valitse Haku ja etsi tiedosto. Poista kaikkien muiden tiedostojen valinnat palautettavaa tiedostoa lukuun ottamatta ja valitse sitten Lisää valitut.

6. Valitse kohdassa Minne palautetaan sijainti, johon haluat palauttaa tiedoston.

Oletusarvoisesti valitaan alkuperäinen sijainti. Jos haluat palauttaa tiedostoon muuhun sijaintiin, valitse Muuta ja valitse uusi sijainti.

7. Valitse Palauta tiedostot.

8. Valitse pyydettäessä Vahvista korvaaminen -ikkunasta Kyllä.

9. Kun palautus on valmis, valitse OK.

Video

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100305131845EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/06/2013