Vastaaminen Nortonin antamiin virheellisiin hälytyksiin tartunnan saaneesta tiedostosta tai epäilyttävästä ohjelmasta tai verkkosivustosta

Virheellinen esiintymä ilmenee, kun Norton antaa virheellisen hälytyksen tartunnan saaneesta tiedostosta tai epäilyttävästä ohjelmasta tai verkkosivustosta. Virheellisen esiintymän tavallisimpia merkkejä ovat:

• Norton havaitsee uhan sellaisessa tiedostossa, jonka et epäile saaneen tartuntaa (esimerkiksi tiedostot, joiden tiedostopääte on *.txt, *.dbf, *.log ja *.hlp).

• Norton antaa hälytyksen epäilyttävästä tai uhkaavasta tiedostosta tai ohjelmasta, jonka sinä tai jokin luotettava yritys on kehittänyt tai luonut.

• Norton tulkitsee kelvollisen verkkosivuston haitalliseksi

• Norton estää epäilyttävän tiedoston lataamisen

Kuinka virheellinen esiintymä raportoidaan?

• Varmista, että Nortonissa on uusimmat määrityspäivitykset, ennen kuin teet ilmoituksen virheellisestä esiintymästä. Asenna saatavilla olevat Norton-päivitykset suorittamalla LiveUpdate ja suorita sitten täydellinen järjestelmäntarkistus.

Jos saat väärän tulkinnan uusimmista määrityksistä huolimatta, raportoi siitä Symantecille. Väärän tulkinnan raportoimiseen käytettävä linkki vaihtelee havainnon tai saamasi hälytyksen mukaan.

Raportoi mahdollinen virheellinen havainto (väärä tulkinta)

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100222230832EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 29/05/2018