Norton-tilin salasanan palauttaminen

1. Siirry Norton-tilin Unohditko salasanan? -sivulle.

2. Anna sama sähköpostiosoite, jota käytit, kun ostit tuotteen tai loit Norton-tilin.

3. Valitse Jatka.

4. Saat sähköpostiviestin, jossa on salasanan palautusohjeet.

Viestin lähettäjä on norton@symantec.com.

Jos linkki ei toimi napsauttamalla, voit kopioida linkin ja liittää sen suoraan selaimeen.

Jos et saa salasanan palautusviestiä muutaman minuutin kuluessa, tarkista roskapostikansio. Salasanan palautusviestin vastaanottaminen ei onnistu, jos annetulle sähköpostiosoitteelle ei ole määritetty tiliä.

Jos sähköpostiviestiä ei vieläkään löydy, olet saattanut luoda Norton-tilisi toisella sähköpostiosoitteella. Tarkista, että antamasi sähköpostiosoite on sama, jota käytit hankkiessasi Norton-tuotteesi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100127155754EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 18/05/2018