Tiedostojen jakaminen Norton Online Backup -palvelusta sähköpostin välityksellä

Tiedostojen jakaminen

1. Kirjaudu Norton Online Backup -sivustolle antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

2. Valitse Tiedostotoiminnot sen tietokoneen kuvakkeen vierestä, jonka varmuuskopiosarjasta haluat jakaa tiedostoja, ja valitse sitten Lähetä tiedostolinkit sähköpostilla.

3. Kirjoita Vastaanottaja -tekstikenttään vastaanottajan sähköpostiosoite.

Voit lisätä useita vastaanottajia erottelemalla ne joko pilkulla tai puolipisteellä.

4. Valitse Päiviä jäljellä -pudotusvalikosta päivien määrä.

Tiedostojen latauslinkit ovat aktiivisia valittujen päivien määrän verran.

5. Voit halutessasi kirjoittaa salasanan Latauksen salasana -kenttään.

6. Jos haluat antaa vastaanottajille lisätietoja, kirjoita Aihe ja Viesti vastaanottajalle.

7. Valitse tiedostot varmuuskopiosarjasta tekemällä jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat etsiä tiettyjä tiedostoja, kirjoita Haku -ruutuun hakuehdot ja valitse sitten Haku.

Voit käyttää tarkennettua hakua valitsemalla Näytä tarkennettu haku -vaihtoehdon ja valitsemalla hakuehdot.

• Jos haluat selata kansioita tiedostojen valitsemiseksi, valitse Kansiot -paneelista kansiot, jotta näet niiden alikansiot.

Tiedostot -ruudussa näkyvät aktiivisena olevan kansion sisältämät varmuuskopioidut tiedostot.

8. Valitse Tiedostot -ruudussa kansiot ja tiedostot, jotka haluat jakaa, ja napsauta Lähetä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100121130720EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 30/08/2017