Tiedostojen poistaminen Norton Online Backup -palvelusta

1. Kirjaudu Norton Online Backup -sivustolle antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

2. Valitse Tiedostotoiminnot sen varmuuskopiosarjan vierestä, josta haluat poistaa tiedostot, ja valitse sitten Puhdista tiedostot.

3. Voit selata varmuuskopioitujen tiedostojen kansiopuuta napsauttamalla Kansiot -ruudussa kansion nimeä. Tiedostot-ruudussa näkyvät valitun kansion sisältämät varmuuskopioidut tiedostot.

Jos haluat hakea ja poistaa tiettyjä tiedostoja, kirjoita hakuehto hakuruutuun ja valitse sitten Hae. Voit käyttää tarkennettua hakua valitsemalla Näytä tarkennettu haku -vaihtoehdon ja valitsemalla hakuehdot.

4. Valitse Tiedostot -ruudusta kansiot ja tiedostot, jotka haluat poistaa, ja napsauta Puhdista nyt.

5. Varmista valinta valitsemalla OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100121121634EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 31/05/2018