Ostohinnan hyvityspyyntö

Lisätietoja hyvitysoikeudesta on Nortonin palautus- ja peruutuskäytännöissä.

Jos et voi käyttää Norton-tilausta tai olet muuten tyytymätön sen tarjoamaan suojaukseen, käänny Norton-tuen puoleen.

Norton-verkkokaupasta ostetun Norton-tilauksen ostohinnan hyvityspyyntö

Muusta verkkokaupasta tai vähittäismyymälästä ostetun Norton-tilauksen ostohinnan hyvityspyyntö

Hyvityspyyntö saatetaan hylätä, jos se ei sisällä kaikkia vaadittuja kohteita.

1. Tulosta, täytä ja allekirjoita aluettasi vastaava lomake.

Hyvityksen käsittely kestää kuusi viikkoa.

2. Valokopioi Nortonin aktivoinnissa tarvittava tilaustunnus tai ota siitä kuva ja tulosta se.

• Tämä on välttämätöntä ostotapahtuman vahvistamiseen ja tilauksen käytön estämiseen hyvityksen jälkeen.

• Useimpien tilausten 25-merkkinen tunnus löytyy ostamassasi pakkauksessa olevasta kortista tai CD-kuoresta. Katso esimerkki:

3. Valokopioi Nortonin ostokuitti, jossa näkyy tilauksen hinta ja ostopäivä, tai ota siitä kuva ja tulosta se.

4. Lähetä tulostettu, täytetty ja allekirjoitettu lomake sekä kopiot tilaustunnuksesta ja kuitista lomakkeessa mainittuun osoitteeseen. Lähetysohjeet on annettu lomakkeessa.

Älä nido tai teippaa asiakirjoja yhteen.

Tärkeä käyttöoikeusilmoitus

Käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukaisesti Nortonin käyttöoikeus poistetaan käytöstä saatuasi hyvityksen, jotta sitä ei voi enää käyttää. Sinun tulee poistaa kaikki palauttamasi tilauksen ohjelmatiedostot.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100111150039EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 24/07/2018