Tietokoneeseen esiasennetun Norton Online Backup -ohjelman aktivointi

VAIHE 1

Tuotetunnuksen paikantaminen

• Norton Online Backup -tuotetunnus näkyy uuden tietokoneen mukana toimitetussa tulostetussa käyttöohjeessa. Jos sinulla on ongelmia aktivoida tuotetunnuksesi, ota yhteyttä Norton-asiakastukeen.

Jos olet aktivoinut Norton Online Backup -palvelun aiemmin, voit alkaa käyttää palvelua välittömästi kirjautumalla Norton Online Backup -verkkosivustoon. Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jonka annoit, kun aktivoit Norton Online Backup -palvelun.

VAIHE 2

Norton Online Backup -palvelun aktivoiminen

1. Valitse verkkosivun oikeasta yläkulmasta sähköpostiosoite ja valitse sitten pudotusvalikosta Aktivoi Norton Online Backup.

Norton Online Backup -ikkuna näkyy oletusarvoisesti 10 päivän ajan. Jos kokeiluversion aktivointi hylätään, se tulee jälleen näkyviin kolmen päivän kuluttua. Tämä ajanjakso saattaa vaihdella tietokoneen valmistajan mukaan.

2. Kirjoita tuotetunnus ja napsauta sitten Jatka.

3. Tee jokin seuraavista:

• Jos sinulla jo on Norton-tili, anna sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Aloitus. Kirjoita Norton-tilin salasana ja valitse sitten Kirjaudu.

• Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, anna Norton-tilin luomisessa käytettävä sähköpostiosoite ja valitse sitten Aloitus.

Anna tietosi, lue palveluehdot ja valitse sen jälkeen Rekisteröidy.

4. Käynnistä varmuuskopiointi valitsemalla Suorita varmuuskopiointi.

Norton Online Backup -tilauksesi aktivointi onnistui.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20091027114248EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 11/08/2017