Virhe "Asennusta ei suoritettu loppuun. Asennuksen suorittamiseksi loppuun tietokoneella suoritettiin puhdistus..." asennettaessa Norton-tuotetta

Tämä ongelma voi syntyä, jos tietokone on saanut tartunnan. Suositus on ladata ja suorittaa Norton Power Eraser.

VAIHE 1

Suorita tarkistus käyttämällä Norton Power Eraseria

1. Lataa ja suorita Norton Power Eraser.

2. Asenna Norton-tuote uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Suorita tarkistus Norton Bootable Recovery Toolin avulla

• Jos virhe ilmenee edelleen Norton Power Eraserin suorittamisen jälkeen, lataa ja suorita Norton Bootable Recovery Tool varmistaaksesi, että tietokone ei ole saanut tartuntaa.

Entä jos tämä ohje ei auttanut?

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20091002165902EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/01/2014