Norton Safety Minderin yhteensopivuus avast! -tietoturvatuotteiden kanssa

Norton Safety Minder ei ole yhteensopiva avast! -tietoturvatuotteiden kanssa. Vaikka Norton Safety Minder toimiikin useiden tietoturvatuotteiden kanssa, se ei kuitenkaan toimi kunnolla muutamien tuotteiden kanssa. Ongelmat johtuvat pääasiassa tavasta, jolla nämä tietyt tietoturvatuotteet suodattavat verkkoliikennettä.

Tekemämme testit kuitenkin osoittavat, että jos avast! -tietoturvatuotteiden verkkosuojaus-ominaisuus poistetaan käytöstä, Norton Safety Minder voi aktiivisesti valvoa verkkoliikennettä.

Norton Safety Minder on Norton Online Family -palvelun osa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090918125711EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/02/2011