Virhe: "Tämä lisäosa ei sisällä asennettua tuotetta vastaavia kieliä...", kun Norton Add-on Pack 4.x asennetaan

Rekisteröidy Norton Online Family -palveluun

• Norton Add-on Pack ei enää ole saatavilla. Suosittelemme rekisteröitymistä Norton Online Family -palveluun. Norton Online Family on fiksu tapa suojata lapsia, kun he käyttävät internetiä.

SIIRRY NYT

Norton Online Family -palvelun toiminnot

• Verkkosisällön seuranta ja suodattaminen : Lasten käyttämiä verkkosivuja seurataan. Voit estää haluamiesi sivustojen käytön.

• Aikarajoitukset : Apua lasten tietokoneen käytön rajoittamiseen.

• Verkkoyhteisöjen käytön valvonta : Lasten verkkoyhteisöjen käyttöä valvotaan.

• Verkkojuttelun valvonta †: Saat tietää, kenen kanssa lapsesi juttelevat.

• Hakuvalvonta : Saat selville, mitä lapsesi hakevat verkossa.

• Tapahtumahistoria : Tapahtumia voi seurata viimeisen 7 päivän ajalta.

Verkkojuttelun valvonta ei ole käytössä kaikilla alueilla eikä Mac OS -käyttöjärjestelmissä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090821102557EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 16/08/2011