Luottokorttitietojen päivittäminen

Voit tarkistaa luottokorttitietosi kirjautumalla tilillesi.

Kiinassa, Japanissa, Koreassa, Hongkongissa ja Taiwanissa voit päivittää luottokorttisi tiedot osoitteessa Norton Online Store.

Jos tilauksesi on uusittava ja tilillesi tallennetut luottokorttitiedot ovat vanhentuneet, lähetämme sinulle muistutuksen luottokortin päivittämisestä. Voit päivittää luottokorttitietosi myös napsauttamalla ilmoitusta.

Päivitä luottokorttitiedot

1. Kirjaudu tilillesi.

Jos et muista tilisi salasanaa, valitse Unohditko salasanan? ja palauta salasana noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ohjeet sähköpostiosoitteen, salasanan ja muiden henkilötietojen päivittämiseen on artikkelissa Tilin asetusten päivittäminen.

2. Valitse Oma tili -sivulta Laskutustiedot.

3. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:

4. Jos tililläsi on jo luottokortti, napsauta muokkauskuvaketta kortin kohdalta ja kirjoita tiedot, jotka haluat päivittää.

5. Jos tilillesi ei ole tallennettu kortteja, täytä tarvittavat tiedot.

6. Valitse Tallenna.

Viesti "Päivitys onnistui" näytetään, kun muutokset tallennetaan. Muutoksia koskeva vahvistusviesti lähetetään myös rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

Jos et pysty päivittämään luottokorttitietoja tililtäsi, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisää apua?

Video

Chat Agents (ITPS only)

1. Step 1: Chat agent cannot update credit card details

2. Step 2: Please advise customers to either Ota yhteyttä puhelimitse or log into their Portal to update billing details

3. Step 3: If the customer agrees to update information in their portal, please guide through steps

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090818150300EN
Käyttöjärjestelmä: windows,mac,android,ios
Muokattu viimeksi: 02/11/2021