Luottokorttitietojen päivittäminen

Voit tarkistaa luottokorttitietosi kirjautumalla tilillesi.

Jos Norton on uusittava ja tilillesi tallennetut luottokorttitiedot ovat vanhentuneet, lähetämme sinulle myös muistutuksen luottokortin päivittämisestä. Voit päivittää luottokorttitietosi myös napsauttamalla ilmoitusta.

Päivitä luottokorttitiedot

1. Kirjaudu tilillesi.

Jos olet unohtanut Norton-tilin salasanan, valitse Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana? ja palauta salasana noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ohjeet sähköpostiosoitteen, salasanan ja muiden henkilötietojen päivittämiseen on artikkelissa Norton-tilin asetusten päivittäminen.

2. Vie hiiri oikeaan yläkulmaan tilin nimen kohdalle ja valitse Automatic Renewal -palvelun asetukset.

3. Päivitä haluamasi tiedot Oma tili -sivulla kohdasta Laskutustiedot.

Jos tililläsi on jo luottokortti, napsauta muokkauskuvaketta kortin kohdalta ja kirjoita tiedot, jotka haluat päivittää.

4. Valitse En ole robotti ja napsauta sitten Tallenna.

Viesti "Päivitys onnistui" näytetään, kun muutokset tallennetaan. Muutoksia koskeva vahvistusviesti lähetetään myös rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

Jos et pysty päivittämään luottokorttitietoja tililtäsi, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Maa puuttuu luettelosta laskutustietoja muokattaessa

• Laskutustiedot -kohdan Maa/alue-kentän maaluettelo vaihtelee Norton-tilissä valitun maan mukaan. Maa valitaan yleensä tiliä luotaessa.

Jos Maa/alue-kentän asetusta ei ole määritetty tilissä tai se on määritetty väärin, päivitä henkilökohtaisten tietojen osoitekenttään oikea maa.

Credit Card Updater - CC Updater -palvelu

• Norton käyttää monien muiden verkkokauppaa tekevien yritysten tavoin suojattua tekniikkaa, joka päivittää automaattisesti luottokorttitiedot, kuten muutokset voimassaolon päättymispäivään ja tilinumeroihin, tilien sulkemiset sekä siirtymiset Visa-kortista MasterCard-korttiin ja päinvastoin.

• Tämä tehdään säännöllisin väliajoin luottokortin myöntäneen pankin antamien tietojen tarkistamiseksi alan yleisten käytäntöjen mukaisesti.

• Credit Card Updater on luottokorttiyrityksen tarjoama palvelu, jota käytämme. Jos jäsen ei halua luottokorttitietojensa päivittyvän automaattisesti, Credit Card Updater (CC Updater) -palvelun valintamerkki voidaan myös poistaa Encoren kautta. Jäsen voi myös pyytää luottokorttiyritystään poistamaan palvelun käytöstä.

Edut

• Hylätyt maksut vähenevät.

• Maksutietojen manuaalisen päivittämisen aiheuttamat kulut vähenevät.

• Asiakkaalta vaadittavat toimet vähenevät ja palvelun peruuttamisen riski pienenee.

• Työntekijöiden tarvitsee käsitellä entistä vähemmän arkaluonteisia tietoja.

Prosessi

• Käynnistä Encore.

• Etsi jäsenen tili.

• Avaa laskutustiedot.

• Valitse Muokkaa laskutusprofiilia.

• Poista valinta kohdasta CC Updater ja tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090818150300EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/12/2020