Luottokorttitietojen päivittäminen

Voit tarkistaa luottokorttitietosi kirjautumalla tilillesi.

Jos Norton on uusittava ja tilillesi tallennetut luottokorttitiedot ovat vanhentuneet, lähetämme sinulle myös muistutuksen luottokortin päivittämisestä. Voit päivittää luottokorttitietosi myös napsauttamalla ilmoitusta.

Päivitä luottokorttitiedot

1. Kirjaudu tilillesi.

Jos olet unohtanut Norton-tilin salasanan, valitse Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana? ja palauta salasana noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ohjeet sähköpostiosoitteen, salasanan ja muiden henkilötietojen päivittämiseen on artikkelissa Norton-tilin asetusten päivittäminen.

2. Valitse Oma tili -sivulta Laskutustiedot.

3. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:

4. Jos tililläsi on jo luottokortti, napsauta muokkauskuvaketta kortin kohdalta ja kirjoita tiedot, jotka haluat päivittää.

5. Jos tilillesi ei ole tallennettu kortteja, täytä tarvittavat tiedot.

6. Valitse Tallenna.

Viesti "Päivitys onnistui" näytetään, kun muutokset tallennetaan. Muutoksia koskeva vahvistusviesti lähetetään myös rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

Jos et pysty päivittämään luottokorttitietoja tililtäsi, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Maa puuttuu luettelosta laskutustietoja muokattaessa

• Laskutustiedot -kohdan Maa/alue-kentän maaluettelo vaihtelee Norton-tilissä valitun maan mukaan. Maa valitaan yleensä tiliä luotaessa.

Jos Maa/alue-kentän asetusta ei ole määritetty tilissä tai se on määritetty väärin, päivitä henkilökohtaisten tietojen osoitekenttään oikea maa.

Credit Card Updater - CC Updater -palvelu

• Norton käyttää monien muiden verkkokauppaa tekevien yritysten tavoin suojattua tekniikkaa, joka päivittää automaattisesti luottokorttitiedot, kuten muutokset voimassaolon päättymispäivään ja tilinumeroihin, tilien sulkemiset sekä siirtymiset Visa-kortista MasterCard-korttiin ja päinvastoin.

• Tämä tehdään säännöllisin väliajoin luottokortin myöntäneen pankin antamien tietojen tarkistamiseksi alan yleisten käytäntöjen mukaisesti.

Edut

• Hylätyt maksut vähenevät.

• Maksutietojen manuaalisen päivittämisen aiheuttamat kulut vähenevät.

• Asiakkaalta vaadittavat toimet vähenevät ja palvelun peruuttamisen riski pienenee.

• Työntekijöiden tarvitsee käsitellä entistä vähemmän arkaluonteisia tietoja.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090818150300EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 19/01/2021