Norton Automatic Renewal -palvelun poistaminen käytöstä

Tässä asiakirjassa on ohjeet siihen, kuinka Norton-tuotteen Norton Automatic Renewal -palvelu poistetaan käytöstä tai peruutetaan palvelun automaattisen laskutuksen ja uudistamisen estämiseksi. Nämä ohjeet saattavat olla tarpeen, jos olet hankkinut uuden Norton-tuotteen ja haluat peruuttaa palvelun aiemmasta tuoteversiosta, jota et enää käytä.

Jos peruutat tällä hetkellä käytössä olevan tuotteen Automatic Renewal -palvelun, sinun on uudistettava tuotteen tilaus manuaalisesti tilauksen vanhetessa. Muuten menetät laitteesi Norton-suojauksen. Jos sinulta on jo veloitettu ostohinta ja haluat hyvityksen, lue artikkeli Norton Automatic Renewal -palvelun ostohinnan hyvityksen pyytäminen.

Norton Automatic Renewal -palvelun poistaminen käytöstä

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Siirry kohtaan Tilaukset ja siirrä liukusäädin kohtaan EI KÄYTÖSSÄ sen Norton-tuotteen kohdalla, jonka osalta haluat poistaa Automatic Renewal -palvelun käytöstä.

3. Kun saat vahvistuskehotuksen, valitse Poista käytöstä.

4. Kun Norton-tuote seuraavan kerran vanhenee, sinua kehotetaan uudistamaan tilaus manuaalisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090818144126EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 18/06/2018