Virhe: "Norton [tuotenimi] -ohjelman päivitys ei onnistunut. Poista Norton-tuote ja asenna se uudelleen"

VAIHE 1

Norton- tai Symantec-tuotteen asennuksen poistaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

appwiz.cpl

3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton- tai Symantec-tietoturvatuote ja valitse sitten Poista tai Poista asennus.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

5. Kun asennuksen poistaminen on suoritettu, käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 2

Nortonin asentaminen uudelleen

• Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:

• Jos tuote on CD-levyllä, laita CD-levy CD-asemaan ja valitse Asenna Norton-tuote.

Norton-tuote tarkoittaa oman Norton-tuotteesi nimeä.

• Jos sinulla on ladattu versio, kaksoisnapsauta ladatun Norton-tuotteen asennustiedostoa. Se on Windowsin työpöydällä, ellet ole tallentanut sitä muualle. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

• Jos tuote tuli esiasennettuna tietokoneen mukana, asenna Norton-tuote uudelleen tietokoneen mukana toimitetulta varmuuskopio-CD:ltä. Jos sinulla ei ole varmuuskopio-CD-levyä tai jos et osaa käyttää sitä, ota yhteyttä tietokoneen valmistajaan.

• Jos olet ladannut tuotteen palveluntarjoajalta, etsi tuotteen asennustiedosto ja kaksoisnapsauta sitä. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Jos sinulla ei enää ole asennustiedostoa, lataa se uudelleen palveluntarjoajalta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090814172115EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 24/08/2017