Virhe "Tuote ei ole yhteensopiva tietokoneen käyttöjärjestelmän kanssa…" Nortonin asennuksen aikana

Saatat saada virheilmoituksen "Norton-tuotteen asentaminen ei onnistu yhteensopivuustilassa. Sulje ikkuna ja käynnistä asennusohjelma uudelleen normaalitilassa." Nämä virheet saattavat ilmetä, jos Norton ei ole yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa tai jos asennusohjelma suoritetaan yhteensopivuustilassa.

Nortonin yhteensopivuuden tarkistaminen

• Asennettava Norton sopii yhteen vain seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

• Windows XP Home Service Pack 3 (vain 32-bittinen)

• Windows XP Professional Service Pack 3 (vain 32-bittinen)

• Windows XP Media Center Edition 2005 Service Pack 3 (vain 32-bittinen)

• Windows Vista® (32- ja 64-bittinen) Starter / Home Basic / Home Premium / Business / Ultimate

Uusimmat Norton AntiVirus-, Norton Internet Security-, Norton 360- ja Norton Anti-Theft -versiot edellyttävät vähintään Service Pack 1:tä, jos niitä käytetään Windows Vista -käyttöjärjestelmässä.)

• Windows (32- ja 64-bittinen) Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate ja vähintään Service Pack 1 tai uudempi

• Windows 8 ja Windows 8 Pro (32- ja 64-bittiset versiot)

• Windows 10 (32- ja 64-bittinen) Home/Professional

Windows-päivitysten suorittaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

wuapp

Jos saat Käyttäjätilien valvonta -kehotteen, valitse Kyllä tai Jatka.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Tarkista päivitykset.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Asennusohjelman suorittaminen normaalissa tilassa

Tarkista, että et suorita Nortonin asennusohjelmaa yhteensopivuustilassa.

1. Napsauta lataamaasi Norton-asennustiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

2. Siirry Yhteensopivuus -välilehden Yhteensopivuustila -osioon ja poista valinta kohdasta Suorita ohjelma yhteensopivuustilassa.

3. Asenna Norton.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090814170416EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 05/12/2017