Virhe "Tuote ei ole yhteensopiva tietokoneen käyttöjärjestelmän kanssa…" Nortonin asennuksen aikana

Saatat saada virheilmoituksen "Norton-tuotteen asentaminen ei onnistu yhteensopivuustilassa. Sulje ikkuna ja käynnistä asennusohjelma uudelleen normaalitilassa." Nämä virheet saattavat ilmetä, jos Norton ei ole yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa tai jos asennusohjelma suoritetaan yhteensopivuustilassa.

Nortonin yhteensopivuuden tarkistaminen

• Asennettava Norton sopii yhteen vain seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

• Microsoft Windows® 10 (kaikki versiot paitsi Windows 10 S).

• Microsoft Windows 8/8.1 tai uudempi (kaikki versiot).

• Microsoft Windows 7 (kaikki versiot) ja vähintään Service Pack 1

• Microsoft Windows Vista (kaikki versiot) ja vähintään Service Pack 1*

• Microsoft Windows XP (32-bittinen) Home/Professional ja Service Pack 3 tai uudempi*

*Norton-tietoturvaohjelmistolle ei enää tarjota uusia tuotepäivityksiä, jotka tuettuja Windows-versioita (Windows 10, Windows 8 ja Windows 7) käyttäville asiakkaille tarjotaan. Norton-tietoturvaohjelmistosi saa kuitenkin edelleen uusimmat haittaohjelmamääritykset, haavoittuvuuspäivitykset ja yhteensopivuuskorjaukset LiveUpdate-toiminnon kautta. Identity Safe -selainlaajennusta ei enää tueta Windows Vista- ja Windows XP -käyttöjärjestelmissä. Lisätietoja on artikkelissa Norton-ylläpitotila Windows XP- ja Windows Vista -käyttöjärjestelmissä.

Windows-päivitysten suorittaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

wuapp

Jos saat Käyttäjätilien valvonta -kehotteen, valitse Kyllä tai Jatka.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Tarkista päivitykset.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Asennusohjelman suorittaminen normaalissa tilassa

Tarkista, että et suorita Nortonin asennusohjelmaa yhteensopivuustilassa.

1. Napsauta lataamaasi Norton-asennustiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

2. Siirry Yhteensopivuus -välilehden Yhteensopivuustila -osioon ja poista valinta kohdasta Suorita ohjelma yhteensopivuustilassa.

3. Asenna Norton.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090814170416EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 07/08/2018