Virhe: "Päivitys, jota yrität asentaa, ei ole yhteensopiva tällä hetkellä asennetun tuotteen kanssa. Ota yhteys internet-palveluntarjoajaan, jotta saat oikean tuotepäivityksen..." Norton-tuotetta asennettaessa.

Ota yhteyttä palveluntarjoajaan ja varmista, että Norton-tuotteeseen asennetaan oikea päivitysversio.

Jos asennettava päivitysversio on oikea, poista käytössä oleva Norton-tuote tietokoneelta ennen kuin asennat päivitysversion.

Poista Norton-tuotteen asennus

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

appwiz.cpl

3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton-tuote ja valitse sitten Poista asennus tai Poista.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

5. Kun asennuksen poistaminen on suoritettu, käynnistä tietokone uudelleen.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090806165709EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/10/2013