Mukautetun säännön luominen, jotta tietyt tiedostotyypit tai kansiot sisällytetään Norton Online Backup -varmuuskopiointiin tai jätetään siitä pois

Mukautetun säännön luominen

1. Kirjaudu Norton Online Backup -sivustolle antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

2. Napsauta Asetukset sen varmuuskopiosarjan kohdalta, jolle haluat luoda mukautetun säännön.

3. Valitse Mitä -välilehdeltä kohdan Kehittyneet säännöt vierestä Lisää sääntö.

4. Valitse Lisää kehittynyt sääntö -valintaikkunan pudotusvalikosta sisällytä tai ohita.

Kirjoita kansiopolku ja sen perään jokerimerkki ja tiedostopääte. ja valitse sitten Lisää.

Esimerkiksi C:\Documents and Settings\User\Desktop\*\*.exe

Tämä sääntö tarkistaa kaikki Työpöytä-kansion sisältämät tiedostot, joista .exe-tiedostot joko sisällytetään tai ohitetaan.

Voit myös luoda säännön, jolla sisällytetään tai ohitetaan kokonaisia kansioita käyttämällä Varmuuskopioitavat tiedostot -ruudun Lisää kansio -toimintoa.

esimerkiksi C:\Documents and Settings\User\Desktop\*\*

Ole tarkkaavainen käyttäessäsi yleisen tiedostopolun valinnassa yleismerkkiä, jotta palvelu tarkistaa vain halutut sijainnit määritettyjen tiedostotyyppien osalta. Mukautettuja sääntöjä luodessasi voit käyttää vain yhtä yleismerkkiä tiedostonimessä ja yhtä yleismerkkiä tiedostonimessä.

5. Valitse Tallenna.

6. Jos haluat luoda lisää sääntöjä, toista riveillä 4 - 6 kuvatut toimet. Muista valita Tallenna jokaisen merkinnän jälkeen, jotta et menetä uutta asetustasi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090806164039EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 13/08/2017