Haluan ladata Norton-tuotteeni laitteelleni

Tiesitkö?

Monet tilaukset mahdollistavat Norton-suojauksen laajentamisen useisiin laitteisiin ilman lisämaksuja.

» Lisätietoja

Laitteiden suojaaminen ja Norton-tuotteen hallinta sujuu aivan yhtä vaivattomasti kuin uuden laitteen lisääminen Norton-tiliisi. Näillä ohjeilla voit asentaa tai asentaa uudelleen tilillesi rekisteröidyn Norton-tuotteen.

Jos sait Norton-tuotteen palveluntarjoajalta, lue kohta Haluan asentaa palveluntarjoajalta saamani Norton-tuotteen.

Norton-tuotteen lataaminen ja asentaminen tietokoneelle

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo tili ja suorita sitten tilin luomismenettely.

3. Valitse Norton-asennus -ikkunasta Lataa Norton.

Jos sinulla on tuotetunnus, jota ei ole vielä rekisteröity tiliisi, jatka valitsemalla Anna uusi tuotetunnus.

Kirjoita tuotetunnus ja valitse >.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

Jos tilissäsi on useampi kuin yksi Norton-tuote, valitse tuote, jonka haluat ladata, ja napsauta Seuraava.

Valitse Lataa lisää, jos haluamaasi tuotetta ei näy luettelossa.

Jos haluat asentaa tuotteen toiselle laitteelle, valitse Lähetä latauslinkki. Katso ohjeet toiselle laitteelle asentamiseen artikkelista Haluan asentaa Norton-tuotteen toiselle laitteelle.

5. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Internet Explorer tai Microsoft Edge: valitse Suorita.

• Firefox tai Safari: Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Lataa-vaihtoehto, jolloin kaikki lataamasi tiedostot tulevat näkyviin. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

• Chrome: Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa vasemmasta alakulmasta.

6. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

7. Norton-tuotteesi on nyt asennettu ja aktivoitu.