Haluan ladata Norton-tuotteeni laitteelleni

Tiesitkö?

Monet tilaukset mahdollistavat Norton-suojauksen laajentamisen useisiin laitteisiin ilman lisämaksuja.

» Lisätietoja

Laitteiden suojaaminen ja Norton-tuotteen hallinta sujuu aivan yhtä vaivattomasti kuin uuden laitteen lisääminen Norton-tiliisi. Näillä ohjeilla voit asentaa tai asentaa uudelleen tilillesi rekisteröidyn Norton-tuotteen.

Jos sait Norton-tuotteen palveluntarjoajalta, lue kohta Haluan asentaa palveluntarjoajalta saamani Norton-tuotteen.

Norton-tuotteen lataaminen ja asentaminen tietokoneelle

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo tili ja suorita sitten tilin luomismenettely.

3. Valitse Norton-asennus -ikkunasta Lataa Norton.

Jos sinulla on tuotetunnus, jota ei ole vielä rekisteröity tiliisi, jatka valitsemalla Anna uusi tuotetunnus.

Kirjoita tuotetunnus ja valitse >.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

5. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Internet Explorer tai Microsoft Edge: valitse Suorita.

• Firefox tai Safari: Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Lataa-vaihtoehto, jolloin kaikki lataamasi tiedostot tulevat näkyviin. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

• Chrome: Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa vasemmasta alakulmasta.

6. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

7. Norton-tuotteesi on nyt asennettu ja aktivoitu.