Norton Online Backup -palvelun käytön aloittaminen

Norton Online Backup tarjoaa automaattisen suojan tärkeille tiedostoille. Se mahdollistaa turvallisen, helppokäyttöisen verkkovarmuuskopioinnin, joka suojelee tiedostoja katoamiselta, vahingoittumiselta sekä muilta onnettomuuksilta. Koska tiedot varmuuskopioidaan etänä verkossa, voit palauttaa ne milloin ja missä tahansa.

Norton Online Backup -palvelun ensimmäinen käyttöönotto käsittää Norton Online Backup -tilin luomisen ja aktivoinnin sekä Norton Online Backup -ohjelman asennuksen tietokoneelle. Pääset alkuun Norton Online Backupin kanssa noudattamalla näitä ohjeita:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090701164606EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 30/08/2017