Tiedoston lähettäminen Symantec Security Response -sivustolle

Useimmissa tapauksissa tartunnan saanutta tiedostoa ei tarvitse lähettää Symantecille. Tartunnan saanut tiedosto on lähetettävä vain seuraavista syistä:

• Norton löytää samat tartunnan saaneet tiedostot uudelleen jokaisessa tietokoneen tarkistuksessa.

• Symantecin tekninen tukihenkilö pyytää lähettämään tiedoston.

• Olet paikallistanut tietokoneellasi epäilyttävän tiedoston, ja uusimmat virusmääritykset eivät tunnistaneet tiedostoa.

• Olet saanut sähköpostiviestin, jossa kehotetaan lataamaan tiedosto epäilyttävästä URL-osoitteesta.

Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090602171902EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/09/2017