Ilmaisinalueella näkyvän Norton Family -kuvakkeen piilottaminen

Ilmaisinalueella näkyvää Norton Family -kuvaketta ei voi poistaa käytöstä kokonaan. Kuvake voidaan kuitenkin piilottaa Windowsin tehtäväpalkin asetusten kautta.

Norton Family -kuvakkeen piilottaminen

Ilmaisinalueella näkyvän Norton Family -kuvakkeen piilottaminen ei estä Norton Family -ohjelman ponnahdusilmoituksia.

1. Napsauta hiiren kakkospainiketta Windowsin tehtäväpalkissa ja valitse sen jälkeen Ominaisuudet.

2. Valitse Windows-käyttöjärjestelmän version mukainen vaihtoehto:

• Windows 10/8/7: Napsauta Tehtäväpalkki -välilehdellä Ilmaisinalue -kohdasta Mukauta.

• Windows Vista: Valitse Ilmaisinalue -välilehden Piilota passiiviset kuvakkeet -valintaruudun vierestä Mukauta.

• For Windows XP: Valitse Tehtäväpalkki -välilehden Piilota passiiviset kuvakkeet -valintaruudun vierestä Mukauta.

3. Tee jokin seuraavista:

• Windows 10/8/7: Valitse Norton Family -kuvakkeen vierestä kuvakeluettelon avattavasta valikosta Piilota kuvake ja ilmoitukset.

• Windows Vista tai Windows XP: Valitse Nykyiset kohteet -kohdasta Norton Family ja valitse sen vieressä olevasta pudotusvalikosta Piilota tai Piilota aina.

4. Valitse OK.

5. Valitse Käytä > OK.