Ongelman ratkaiseminen, kun Norton Family ei ilmoita verkkoyhteisöjen käytöstä

Jotta verkkoyhteisötoimintaa voidaan valvoa ja siitä raportoida, Norton Family -selainlaajennus on asennettava ja otettava käyttöön. Jos Norton Family -laajennusta ei näy selaimessa, Norton Family on asennettava uudelleen.

Norton Family -laajennuksen tilan tarkistaminen Internet Explorerissa

1. Käynnistä Internet Explorer.

2. Valitse Työkalut -valikosta Lisäosien hallinta.

3. Valitse Lisäosien hallinta -ikkunasta Lisäosatyypit ja sitten Työkalurivit ja laajennukset.

4. Jos Norton Family BHO :n tilana on Ei käytössä, napsauta Ota käyttöön.

5. Valitse OK.

6. Käynnistä Internet Explorer uudelleen ottaaksesi muutetut asetukset käyttöön.

Norton Family -laajennuksen tilan tarkistaminen Firefoxissa

1. Käynnistä Firefox.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta Avaa valikko -kuvake ja valitse Lisäosat.

3. Valitse Laajennukset -välilehdestä Norton Family.

4. Jos Norton Family näkyy harmaana, valitse Ota käyttöön.

5. Valitse Käynnistä Firefox uudelleen.

Norton Family -laajennuksen tilan tarkistaminen Google Chromessa

1. Käynnistä Google Chrome.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta Google Chromen muokkaaminen ja hallinta -kuvaketta ja valitse Asetukset.

3. Valitse vasemmasta reunasta Chrome -kohdasta Laajennukset.

4. Jos Norton Family näkyy laajennusluettelossa harmaana, valitse Ota käyttöön.

Norton Family -foorumin eniten luetut ratkaisut

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090519155750EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 17/08/2018