Ongelman ratkaiseminen, kun Norton Family estää sallitun verkkoyhteisösivuston

Ongelma saattaa ilmetä, jos joko Keskustelu- tai Verkkoyhteisöt-luokat ovat estettyinä. Määritä Norton Familyn verkonvalvonta-asetuksista Keskustelu- ja Verkkoyhteisö-luokat sallimaan haluamasi verkkoyhteisösivusto.

Verkon valvonnan asetusten määrittäminen

1. Kirjaudu Nortoniin käyttämällä sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

2. Napsauta sen lapsen profiilia, jolle haluat määrittää verkon valvonnan asetukset.

Jos sinulla on Norton Security -tilaus, avaa Norton Family -asetukset napsauttamalla Perhe-välilehteä.

3. Jos Verkon valvonta -kohta on harmaa lapsen välilehdellä, ota se käyttöön napsauttamalla sitä.

4. Napsauta Verkko -ruudussa hammasrataskuvaketta.

5. Valitse Rajoitustaso -kohdasta haluamasi valvontataso.

6. Poista lapsen Kodin säännöt -välilehdellä Verkkoluokat -kohdassa valinta luokista Keskustelu ja vuorovaikutus verkossa ja Sosiaalinen media.

Verkkoluokkia ei voi päivittää, jos valvontatasoksi on määritetty Valvo.

7. Kirjoita kohtaan Sallitut verkkosivustot yksitellen ne sosiaalisen median sivustot, jotka haluat sallia, ja valitse +.

8. Valitse Tallenna.

9. Napsauta lapsesi tietokoneella hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueella olevaa Norton Family -kuvaketta ja valitse Päivitä kodin säännöt.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090514140439EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 17/08/2018