Norton Family estää sallitun verkkoyhteisösivuston

Ongelma saattaa ilmetä, jos joko Keskustelu- tai Verkkoyhteisöt-luokat ovat estettyinä. Määritä Norton Familyn verkonvalvonta-asetuksista Keskustelu- ja Verkkoyhteisö-luokat sallimaan haluamasi verkkoyhteisösivusto.

Verkon valvonnan asetusten määrittäminen

1. Kirjaudu Norton Family -sivustolle antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

2. Valitse lapsen profiili kohdasta Lapset.

3. Jos Verkon valvonta -kohta on harmaa Lapsen kodin säännöt -välilehdellä, ota se käyttöön napsauttamalla.

4. Valitse Verkon valvonta -kohdasta Kodin sääntöjen asetukset.

5. Poista Estetyt luokat -kohdassa valinta luokista Keskustelu ja vuorovaikutus verkossa ja Verkkoyhteisöt.

6. Kirjoita kohtaan Sallitut verkkosivustot yksitellen ne verkkoyhteisösivustot, jotka haluat sallia, ja valitse Lisää.

7. Valitse Tallenna.

8. Napsauta lapsesi tietokoneella hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueella olevaa Norton Family -kuvaketta ja valitse Päivitä kodin säännöt.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090514140439EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 23/11/2016