Norton Family estää verkkosivuston sallitusta luokasta

Tämä ongelma saattaa ilmetä, jos estetty verkkosivusto kuuluu useampaan kuin yhteen luokkaan. Jos verkkosivusto on useammassa kuin yhdessä luokassa, sille täytyy sallia kaikki luokat.

Jos et halua sallia kaikkia luokkia verkkosivustolle, voit lisätä kyseisen verkkosivuston Sallitut-luetteloon.

Verkon valvonnan asetusten määrittäminen

1. Kirjaudu Nortoniin käyttämällä sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

2. Napsauta sen lapsen profiilia, jolle haluat määrittää verkon valvonnan asetukset.

Jos sinulla on Norton Security -tilaus, avaa Norton Family -asetukset napsauttamalla Perhe-välilehteä.

3. Jos Verkon valvonta -kohta on harmaa lapsen välilehdellä, ota se käyttöön napsauttamalla sitä.

4. Napsauta Verkko -ruudussa hammasrataskuvaketta.

5. Valitse Rajoitustaso -kohdasta haluamasi valvontataso.

6. Valitse Valvontataso -kohdassa mitä haluat Norton Familyn tekevän silloin, kun lapsi ei noudata kodin sääntöä.

7. Kirjoita verkkosivuston nimi kohtaan Sallitut verkkosivustot ja valitse +.

Sallittuihin verkkosivustoihin ei voi lisätä verkkosivujen osoitteita, jos valvontatasoksi on määritetty Valvo.

8. Valitse Tallenna.

9. Napsauta lapsesi tietokoneella hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueella olevaa Norton Family -kuvaketta ja valitse Päivitä kodin säännöt.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090513144641EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android
Muokattu viimeksi: 27/07/2018