Virhe "Asennusta ei suoritettu loppuun. Asennus viimeisteltiin suorittamalla tietokoneen puhdistus…"

Ratkaise ongelma suorittamalla Norton Power Eraser -tarkistus. Jos ongelma ei ratkea, poista Norton-tuotteen asennus ja asenna se sitten uudelleen.

VAIHE 1

Norton Power Eraserin lataaminen ja suorittaminen

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Valitse Tallenna.

3. Valitse sijainniksi Työpöytä ja napsauta Tallenna.

4. Suorita Norton Power Eraser kaksoisnapsauttamalla NPE.exe -tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

5. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

6. Napsauta Norton Power Eraser -ikkunasta Tarkista riskit -kuvaketta.

7. Norton Power Eraser suorittaa oletusarvoisesti rootkit-tiedostojen tarkistuksen ja edellyttää järjestelmän käynnistämistä uudelleen. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen. Jos et halua suorittaa rootkit-tiedostojen tarkistusta, siirry Asetukset ja poista valinta kohdasta Suorita myös rootkit-tarkistus (edellyttää tietokoneen uudelleenkäynnistystä).

8. Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, tarkistus aloitetaan automaattisesti. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Nortonin poisto- ja uudelleenasennustyökalun suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset -ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Lisäasetukset.

6. Valitse Poista ainoastaan.

7. Valitse Poista.

8. Valitse Käynnistä uudelleen.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090513125007EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 02/06/2017