Norton Familyn yhteensopivuus muiden tietoturvatuotteiden kanssa

Norton Family toimii monien muiden tietoturvatuotteiden kanssa, mutta on joitakin, joiden kanssa saattaa esiintyä ongelmia. Ongelmat johtuvat pääasiassa tavasta, jolla tietoturvatuotteet suodattavat verkkoliikennettä. Seuraavat tuotteet eivät ole yhteensopivia Norton Familyn kanssa

• Avast-tietoturvatuotteet

• CA Internet Security Suite

• ESET Smart Security

• F-Secure Internet Security

• McAfee Internet Security ja SiteAdvisor

• Mcafee LiveSafe

• McAfee VirusScan Enterprise

• Panda Internet Security

• Safe Eyes

• Sophos-tietoturvatuotteet

• Sunbelt Personal Firewall

• Symantec AntiVirus 10.0

• Trend Micro Internet Security

• Webroot Parental Controls

• ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 tai aiempi versio

Jos tietokoneellesi on asennettu jokin näistä tietoturvatuotteista, suosittelemme sinua poistamaan sen asennuksen, jotta kaikki Norton Familyn toiminnot toimisivat asianmukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090508145137EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 08/08/2017