Nortonin lataamisessa ilmenevien ongelmien ratkaiseminen

Jos Nortonia ladattaessa ilmenee ongelma tai jos latausta ei voi suorittaa loppuun, yritä ladata tuote uudelleen Norton-tilistä.

Jollet löydä haluamaasi Nortonia tilistäsi, lue artikkeli Norton-tilistä puuttuvan Nortonin palauttaminen.

Nortonin lataaminen uudelleen

1. Lataa Norton.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Valitse Norton-asennus -ikkunasta Lataa Norton.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

Näkyviin saattaa tulla viesti "Kokeiluaika umpeutui", jos yrität asentaa väärän tuotteen. Varmista, että lataat Nortonin, jonka tilaus on aktiivinen.

Jos sinulla on tuotetunnus, jota ei ole vielä rekisteröity tiliisi, jatka valitsemalla Anna uusi tuotetunnus.

Kirjoita tuotetunnus ja valitse >.

5. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Internet Explorer: Valitse Suorita.

• Firefox tai Safari: napsauta selaimen oikean yläkulman latauskuvaketta ja napsauta sitten lataamaasi tiedostoa avautuvassa ikkunassa.

• Chrome: napsauta lataamaasi tiedostoa selainikkunan vasemmassa alakulmassa.

6. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

7. Norton on nyt asennettu ja aktivoitu.

Jos et voi ladata tai asentaa Nortonia sen jälkeen, kun olet toteuttanut edellä mainitut toimet, valitse tilanteeseen sopiva vaihtoehto:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090505145926EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 09/07/2018