Tuettujen verkkoselainten, hakukoneiden, verkkoyhteisösivustojen ja videosivustojen luettelo

Norton Family tukee toiminnan valvonnassa ainoastaan seuraavia verkkoselaimia, verkkoyhteisösivustoja ja videosivustoja.

Tuetut selaimet

• Norton Family tukee lapsen verkon käytön valvontaa seuraavissa selaimissa:

• Windows :

• Internet Explorer 8.0 tai uudempi

• Mozilla Firefox (vain 32-bittinen)*

• Google Chrome*

• Microsoft® Edge (vain HTTP-URL-osoitteiden valvonta)

*Tuki nykyiselle ja kahdelle sitä edeltävälle pääjulkaisulle

• Android :

• Tuki Android-oletusselaimelle

• Android-laitteiden Chrome-versio 18.0.1025123 ja sitä uudemmat versiot

• Norton Identity Safe -selain

• Kindle Silk -selain Kindle Fire -taulutietokoneissa

Hakukoneet (vain PC)

• Norton Family valvoo ja tallentaa hakutoiminnot, jotka lapsesi ovat tehneet seuraavilla hakukoneilla:

• Google*

• Yahoo*

• Ask*

• Bing*

• YouTube*

• Blinkx*

• Amazon

• Hulu

• AskKids

• FactMonster

• Craigslist

• Wikipedia

• eBay

• Comcast Toolbar Search*

• Baidu (vain yksinkertaistettu ja perinteinen kiina tuettu)

• Sogou (vain yksinkertaistettu ja perinteinen kiina tuettu)

• T-Online-sivustot (vain saksa tuettu)

• Orange tai Free (vain ranska tuettu)

• Naver (vain korea tuettu)

*Käyttää myös Safe Search -toimintoa

Verkkoyhteisösivustot (vain Windows)

• Norton Family tukee lapsen verkkoyhteisön käytön valvontaa seuraavissa verkkoyhteisöissä:

• Facebook

• Mixi (vain japani tuettu)

• Skyrock (vain ranska tuettu)

Videosivustot

Kun lapsesi katselevat YouTube-soittoluetteloa Chrome-selaimessa Android-puhelimella tai -tabletilla, osoiterivi piilotetaan automaattisesti. Tässä tapauksessa Norton Family ei voi valvoa ja raportoida soittoluettelon videoita erillisinä toimina. Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn Norton Familysta, pyydä lapsiasi käyttämään mobiililaitteillaan Norton Family -selainta.

• Norton Family valvoo ja tallentaa toiminnot, jotka lapsesi on tehnyt seuraavilla videoita sisältävillä verkkosivustoilla:

• YouTube

• Hulu

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090430145000EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä:  Windows, Android
Muokattu viimeksi: 09/02/2018