Norton Online Backup -ohjelman asentaminen uudelleen

Norton Online Backup -ohjelman asennuksen poistaminen tietokoneesta ei poista samalle tietokoneelle luotua varmuuskopiosarjaa. Kun asennat Norton Online Backup -ohjelman uudelleen samalle tietokoneelle, uusi varmuuskopiosarja luodaan.

Kun olet uudelleenasentanut Norton Online Backup -ohjelman, suosittelemme aikaisemman varmuuskopiosarjan poistamista Norton Online Backup -tilistäsi. Jos haluat palauttaa tiedostoja aikaisemmasta varmuuskopiosarjasta, tee se ennen kuin poistat vanhan varmuuskopiosarjan.

VAIHE 1

Norton Online Backup -ohjelman asentaminen uudelleen

1. Kirjaudu Norton Online Backup -sivustolle antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

2. Valitse kohdan Omat laitteet vierestä Lisää tietokone.

3. Lue käyttöehdot ja valitse Olen lukenut ehdot ja hyväksyn ne.

4. Valitse Aloita lataaminen.

Jos saat kehotteen, tallenna Norton Online Backup -ohjelman asennustiedosto työpöydälle.

5. Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

Jos näkyviin tulee suojausvaroitus, valitse Suorita.

6. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

7. Kun luot näyttönimeä Anna tietokoneelle nimi -sivulla, anna tietokoneelle uusi nimi. Älä käytä samaa nimeä kuin aikaisemmin.

Tietokoneellesi luodaan uusi varmuuskopiosarja, vaikka samalle tietokoneelle olisikin jo aikaisemmin määritetty varmuuskopiointi. Uuden nimen antaminen helpottaa uuden varmuuskopiosarjan erottamista aiemmista varmuuskopiointisarjoista.

8. Valitse OK.

9. Kun tietokone on lisätty, sinun tulee siirtyä asetuksiin ja määrittää varmuuskopioinnin asetukset uudelleen.

VAIHE 2

Lataa tiedostot aikaisemmasta varmuuskopiosarjasta

Jollet halua palauttaa tiedostoja aikaisemmasta varmuuskopiosarjasta, siirry vaiheeseen 3.

1. Valitse Norton Online Backup -kotisivulla aikaisemman varmuuskopiosarjan vierestä Tiedostotoiminnot ja valitse sitten Lataa tiedosto.

2. Selaa varmuuskopioitujen tiedostojen kansiopuuta napsauttamalla Kansiot -ruudusta kansion nimeä.

Tiedostot-ruudussa näkyvät aktiivisena olevan kansion sisältämät varmuuskopioidut tiedostot.

3. Napsauta Tiedostot -ruudusta ladattavan tiedoston nimeä.

4. Kun selain kehottaa tallentamaan kaikki tietokoneen tiedostot, toimi niin.

5. Jos haluat ladata useita tiedostoja varmuuskopiosarjasta, toista rivit 3 - 5 jokaisen tiedoston kohdalla.

VAIHE 3

Aikaisemman kopiosarjan poistaminen

Edellisen tietokoneen poistamista ei voi perua. Varmista ennen tämän vaiheen suorittamista, että olet palauttanut kaikki tarvittavat tiedot.

1. Valitse Norton Online Backup -kotisivulta Lisää tietokone.

2. Valitse aikaisemman varmuuskopiosarjan vierestä Poista.

3. Valitse OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090424164311EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/08/2017