Norton Family lopettaa verkon valvonnan Norton Internet Security- tai Norton 360 -ohjelman asennuksen poistamisen jälkeen

VAIHE 1

Norton Family -asennuksen poistaminen

1. Kirjaudu lapsen tietokoneelle järjestelmänvalvojana.

2. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

3. Kirjoita Suorita -valintaikkunaan seuraava teksti ja paina sitten Enter -näppäintä.

appwiz.cpl

4. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton Family. Valitse Poista asennus.

5. Anna vanhemman sähköpostiosoite ja salasana Norton Family -ikkunassa ja valitse OK.

6. Valitse Seuraava.

7. Poista asennus napsauttamalla Käynnistä uudelleen.

VAIHE 2

Norton Familyn asentaminen uudelleen

1. Kirjaudu Norton Family -sivustolle antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

2. Valitse Laitteet -välilehdeltä Lisää laite.

3. Jos käytössäsi on laite, jota lapsesi käyttää, valitse Jatka.

Jos haluat asentaa Norton Family -sovelluksen jollekin toiselle laitteelle, valitse Ei ja sitten Jatka.

Asenna sovellus toiselle laitteelle näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

4. Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

5. Jos näkyviin tulee Avaa tiedosto - Suojausvaroitus -ilmoitus, jatka valitsemalla Suorita.

6. Norton Download Manager aloittaa Norton Familyn lataamisen. Kun lataus on valmis, asennus käynnistyy automaattisesti.

7. Jos näet Käyttäjätilien valvonta -kehotteen, jatka napsauttamalla Kyllä.

8. Kun asennus on valmis, valitse Valmis.

Jos tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen.

VAIHE 3

Norton Familyn määrittäminen käyttäjätilien valvontaan

1. Valitse ilmaisinalueella oleva Norton Family -kuvake ja valitse Muokkaa tilejä.

2. Kirjoita vanhemman sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta Kirjaudu sisään.

3. Jos haluat liittää tietokoneen lapsen profiiliin, valitse lapsen profiilin kohdalta Muokkaa.

4. Napsauta kirjautuu sisään käyttäjänä ja valitse lapsesi käyttämät paikalliset käyttäjätilit.

5. Valitse Tallenna.

6. Valitse OK.

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.