Käyttäjätilin Norton Familyyn lisäämisen ongelman ratkaiseminen, kun yhteys toimialueeseen on muodostettu

VAIHE 1

Käyttäjätilin lisääminen paikalliseen käyttäjäryhmään

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita Suorita -valintaikkunaan seuraava teksti ja valitse sitten OK :

lusrmgr.msc

Jos näyttöön tulee Käyttäjätilien valvonta -ikkuna, valitse Jatka.

3. Valitse Paikalliset käyttäjät ja ryhmät -hallintaikkunan vasemmasta ruudusta Käyttäjät.

4. Napsauta oikeassa ruudussa hiiren kakkospainiketta ja valitse Uudet käyttäjät.

5. Anna toimialueen käyttäjätilin nimi, jonka haluat lisätä Norton Family -palveluun. Anna salasana ja vahvista se. Valitse sen jälkeen Luo.

6. Sulje Paikalliset käyttäjät ja ryhmät -hallintaikkuna.

VAIHE 2

Käyttäjätilin lisääminen Norton Family -palveluun

1. Valitse ilmaisinalueella oleva Norton Family -kuvake ja valitse Muokkaa tilejä.

2. Kirjoita vanhemman sähköpostiosoite ja salasana ja valitse OK.

3. Valitse Muokkaa sen lapsen profiilin vierestä, jolle haluat määrittää valvottavan toimialuekäyttäjätilin.

4. Valitse kirjautuu sisään käyttäjänä ja tarkista sen jälkeen vaiheessa 1 luomasi käyttäjätilin nimi.

5. Valitse Tallenna.

6. Valitse OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090420170856EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/08/2017