Tietokoneeseen esiasennetun Norton-tuotteen asentaminen uudelleen

Jos sinulla on voimassa oleva tilaus vuoden 2006 Norton-tuotteeseen tai sitä uudempaan, voit päivittää uusimpaan versioon ilmaiseksi. Päivittäminen uusimpaan versioon saattaa ratkaista vanhassa versiossa esiintyneet ongelmat.

Jos et halua uusinta versiota Norton-tuotteestasi, ota yhteyttä tietokoneesi valmistajaan ja tiedustele Norton-tuotteesi uudelleenasentamisesta.

Norton Online Backup -ohjelman uudelleen asentamisen vaiheet poikkeavat muiden Norton-tuotteiden asennusvaiheista. Saat lisätietoja kohdasta:

Norton Online Backup -ohjelman uudelleen asentaminen

VAIHE 1

Norton-tuotteen uusimman version lataaminen ja asentaminen Norton Account -tililtä

1. Siirry Norton Account -tilisivulle.

OMA NORTON ACCOUNT -TILI

2. Kirjoita Norton Account -tilisi sähköpostiosoite ja salasana. Valitse Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Norton Account -tiliä, siirry VAIHEESEEN 2 ja lataa ja asenna Norton-tuote. Tarvitset tuotteen tuotetunnuksen. Muussa tapauksessa saat tuotteesta vain 15 päivän kokeiluversion.

3. Napsauta haluamasi Norton-tuotteen kohdalta LATAA ja noudata näytöllä olevia lataus- ja asennusohjeita.

Jos latauspainike ei ole käytettävissä, tuotteen tilausaika on umpeutunut. Napsauta UUDISTA ja uusi tuotetilaus ohjeiden mukaisesti. Voit sen jälkeen ladata ja asentaa tuotteen Norton Account -tilin välityksellä.

VAIHE 2

Norton-tuotteen uusimman version lataaminen ja asentaminen ilman Norton Account -tiliä

Jos lataat ja asennat Norton-tuotteen, jota varten sinulla ei ole voimassa olevaa tilausta, tai jos tilaus on voimassa mutta tuotetunnusta ei ole, voit käyttää tuotetta 15 päivän kokeilujakson ajan.

1. Lataa Norton-tuotteesi uusin versio.

• Norton 360

LATAA

• Norton 360 Premier Edition

LATAA

• Norton Internet Security

LATAA

• Norton AntiVirus

LATAA

2. Valitse ALOITA LATAAMINEN.

3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

4. Jos sinua pyydetään antamaan tuotetunnus, kirjaudu Norton Account -tilillesi ja käytä asennettavan Norton-tuotteen tuotetunnusta.

OMA NORTON ACCOUNT -TILI

Aiheeseen liittyvät videot:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090415160608EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/09/2011