Jos asennat McAfee Internet Securityn, jossa on SiteAdvisor-toiminto, Norton Family ilmoittaa kaikista verkkosivustokäynneistä SiteAdvisor.com-osoitteeseen

Norton Family ei sovi yhteen McAfee Internet Securityn SiteAdvisor-toiminnon kanssa. Norton Family toimii monien muiden tietoturvatuotteiden kanssa, mutta on joitakin, joiden kanssa saattaa esiintyä ongelmia. Ongelmat johtuvat pääasiassa tavasta, jolla nämä tietyt tietoturvatuotteet suodattavat verkkoliikennettä. Norton Family -ohjelmaa ei voi asentaa tietokoneeseen, jossa on käytössä McAfee Internet Security ja sen SiteAdvisor-toiminto.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090414123125EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/09/2013