Norton Familyn yhteensopivuus Sunbelt Personal Firewallin kanssa

Norton Family ei sovi yhteen Sunbelt Personal Firewallin kanssa. Norton Family toimii monien muiden tietoturvatuotteiden kanssa, mutta on joitakin, joiden kanssa saattaa esiintyä ongelmia. Eräs tällainen tuote on Sunbelt Personal Firewall. Ongelmat johtuvat pääasiassa tavasta, jolla nämä tietyt tietoturvatuotteet suodattavat verkkoliikennettä. Norton Family -ohjelmaa ei voi asentaa tietokoneeseen, johon on asennettu Sunbelt Personal Firewall.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090402134846EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows XP
Muokattu viimeksi: 05/03/2013